Powered by Smartsupp

Létesítményeink

Hotel Mika Downtown ***

2016-ban vált elérhetővé a közönség számára aHotel Mika Downtown *** . 30 szobás egységünk a minőségi élményt keresőknek kínál alternatívát a bulinegyed közepén. A műemléképületből butikhotellé alakított épület igazi kuriózum. Minden szoba egyedi kialakítású, a dekorációt helyi képzőművészeti alkotásokkal oldottuk meg, amelyeket Végh Júlia Barcsay- díjjal kitüntetett festőművész készített.
tovább

Hotel Mika Downtown ***

Hotel Gozsdu Court ***

A cég elsőként a Hotel Gozsdu Court ***-ot nyitotta meg 2008- ban. A 61 szobával és apartmannal rendelkező létesítmény felső közép kategóriát képviseli a történelmi belvárosban. A szolgáltatás gyors és kedves, a szobákhoz felhasznált anyagok komfortosak és minőségiek, de költséghatékonyak trendi vonalvezetéssel.
tovább

Hotel Gozsdu Court ***

Hotel Memories Budapest ****

Hotel Memories Budapest**** combines unrivalled location, facilities and a friendly personal service to help you with all your accommodation requirements in Budapest – whether you are on a business stay or a base for a leisure trip. Hotel Memories Budapest**** offers classy rooms, fitness facilities with a sauna and a lobby lounge to relax in after a busy day. The hotel is located opposite the great Synagogue of Budapest. Deak Ferenc interchange metro square is 100 m from the property.
tovább

Hotel Memories Budapest ****

BACKYARDBar

Hipster food
tovább

BACKYARDBar

Levante

Oriental Restaurant
tovább

Levante

Rumbachspace

Minden rendezvényterem elegáns és modern berendezésű, így valódi négycsillagos élményt kínál.
tovább

Rumbachspace

Ugrás az oldal tetejére